TSA Group Delft bv - Dé ICT-Specialisten
Maatwerksoftware, apps en online toepassingen
Stats

Over TSA

TSA Group Delft bv is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software met Embarcadero RAD Studio/Delphi, Java, C# en PHP.

TSA Group Delft bv - Poortweg 4e Bedrijfspand Whitepark

Onze consultants volgen de ontwikkelingen op technologisch gebied nauwlettend.
Ze helpen u graag de juiste technieken in te zetten om optimaal aan uw behoeften te kunnen voldoen waardoor uw software volgens de meest actuele standaarden wordt ontwikkeld en een goede prijs/kwaliteit verhouding gegarandeerd is.
Daarnaast beschikken veel organisaties al jarenlang over dezelfde systemen die vaak prima voldoen en ook nog jaren in stand gehouden moeten worden. TSA onderhoudt en beheert uw systemen van toen met de kennis van nu.

U kunt voor iedere programmeervraag op ons rekenen. Naast onze specialisaties in Delphi en PHP maken we voor het uitvoeren van onze werkzaamheden gebruik van C#/C++, Object C, iOS, Android, Java, Javascript frameworks, Oracle, Sybase, MS SQLServer, MySQL en MS Office.

Delphi Specialisten

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van Delphi® en Embarcadero® RAD Studio.
TSA Group Delft bv is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van Delphi software systemen. Alle versies vanaf Delphi 3 tot met Delphi 11.3 Alexandria worden door ons ondersteund. Onze Delphi toepassingen maken gebruik van alle populaire databaseplatformen, zoals Oracle, Microsoft SQL Server, MySQL. Ook voor het gebruik van Delphi toepassingen in combinatie met webservice-architecturen bieden onze ontwikkelaars maatwerk oplossingen.

TSA Group Delft bv - Delphi logo rood

Als Delphi specialist volgen wij de ontwikkelingen in de markt nauwlettend. TSA Group Delft bv helpt u graag de nieuwste techniek in te zetten om aan de snelle veranderingen te kunnen voldoen. Veel organisaties hebben al jarenlang hetzelfde systeem en dat voldoet prima. Het beheer is vaak lastig omdat de kennis van legacy software systemen verdwijnt. Wij onderhouden en beheren uw systeem van toen met de kennis van nu.

Ook komt het steeds vaker voor dat organisaties kiezen voor outsourcing van hun Delphi applicaties. Ook hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het in beheer nemen en onderhouden van bestaande Delphi toepassingen.

Staat u ook op het punt uw Delphi software ontwikkeling of onderhoud te gaan outsourcen? Neem dan contact met ons op zodat we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Ook ontwikkelen wij cross-platform toepassingen met behulp van FireMonkey (FMX). Dit kan zowel voor iOS, MacOS, iPadOS, Android, Linux en/of Windows.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.delphispecialisten.nl