Over TSA

Bij TSA Group Delft bv doen we al meer dan 25 jaar waar we goed in zijn: software maken en online-toepassingen ontwikkelen. Ook op het gebied van Application Outsourcing, het beheren van systemen en het onderhouden van software vinden onze klanten in TSA een betrouwbare partner.

TSA Group Delft bv is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software met Delphi en PHP.
Lees meer op www.delphispecialisten.nl

Onze consultants volgen de ontwikkelingen in de markt nauwlettend. Ze helpen u graag de nieuwste techniek in te zetten om aan de snelle veranderingen te kunnen voldoen. Veel organisaties hebben al jarenlang hetzelfde systeem en dat voldoet prima. Het beheer is vaak lastig omdat de kennis van legacy-systemen verdwijnt. TSA onderhoudt en beheert uw systemen van toen met de kennis van nu.

De door TSA ontwikkelde verkiezingssoftware Elektor wordt momenteel door zo’n 100 gemeenten ingezet bij voorbereiding en afwikkeling van alle verkiezingen. Meer informatie vindt u op www.verkiezingsportal.nl.

U kunt voor iedere programmeervraag op ons rekenen. Naast onze specialisaties in Delphi en PHP maken we voor het uitvoeren van onze werkzaamheden gebruik van C#/C++, Object C, iOS, Android, Centura, Java, Javascript frameworks, Oracle, Sybase, MS SQLServer, MySQL en MS Office.

Onze bedrijfsfilosofie weerspiegelt de wijze waarop wij voor u aan de slag gaan: Think First, Solutions en Aftercare.

TSA Think First

Think first

Hoe eerder u ons in uw project betrekt, hoe meer rendement onze inspanningen u opleveren. Onze consultants hebben jarenlang kennis opgebouwd. Ze hebben bovendien ervaring in vrijwel elke branche. Wij kunnen tijdens onze werkzaamheden putten uit ervaring in een groot aantal disciplines. Daarmee maken we een betrouwbare inschatting van de benodigde inspanningen. U komt niet voor verrassingen te staan.

Uw probleem is ons probleem. Wij nemen 'ownership' voor de opdracht die u ons toevertrouwt. We zijn in hoge mate betrokken bij de vraag wat het project wel of juist niet oplevert. We aarzelen niet om de aanpak of de inzet tijdens een project te wijzigen: het enige dat telt is het eindresultaat. Uw eindresultaat.

TSA Solutions

Solutions

De projecten die we begeleiden zijn vaak complex van aard. Onze projectbegeleiders zorgen er door middel van project coaching, project mediation en project monitoring voor dat alles op rolletjes blijft lopen.

Onze ontwikkelaars werken volgens een Agile-methode. U heeft een duidelijk inzicht in de voortgang van het project en de focus is voortdurend op het eindresultaat gericht.

Onze oplossingen zijn in alle opzichten functioneel: ze doen wat u ervan verwacht, zijn robuust en hebben een small footprint. Bovendien houden we vanaf het eerste moment rekening met de gebruikersacceptatie en het beheer van onze toepassingen. Gedurende het hele proces houden we rekening met het bestaande life cycle management in uw organisatie.

TSA Aftercare

Aftercare

Volgens ons gaat het bieden van een goede oplossing verder dan het opleveren van een werkende toepassing. Betrokkenheid betekent dat we ons er graag voor inspannen dat onze oplossing ook werkelijk in bedrijf kan worden genomen. We bieden ondersteuning bij de implementatie, geven trainingen, leveren SLA's en helpen u bij het beheren van uw nieuwe systeem.

Wij houden u graag blijvend op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. U heeft dus altijd de keuze om daarop in te spelen.

Your problems? Our solutions... No problem!