TSA Group Delft bv - Dé ICT-Specialisten
Maatwerksoftware, apps en online toepassingen
Stats

Diensten

TSA Group Delft bv is naast het ontwikkelen van software en web applicaties ook gespecialiseerd in meerdere diensten. Door ons vroeg in uw project te betrekken kunnen onze specialisten zoveel mogelijk voor u betekenen.

Maatwerk software

Onze software kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets dat diverse multinationals hun systemen en software bij TSA hebben laten ontwerpen en realiseren. Als standaardoplossingen niet voldoen, ontwikkelt TSA voor uw organisatie maatwerkoplossingen die volledig aansluiten op uw specifieke behoeften.

Inzet Delphi specialist

Ook voor (tijdelijke) inzet van een ervaren Delphi specialist bent u bij TSA Group Delft bv aan het juiste adres. Al onze developers zijn zeer ervaren in het ontwikkelen van software toepassingen met behulp van de Delphi ontwikkeltools.

Dus bent u op zoek naar een Delphi specialist, neem dan contact met ons op zodat we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

SEO en Google Adwords

Google Nederland logo

Een website die vindbaar is levert meer bezoekers op en daarmee vergroot u uw business. Wij hebben veel ervaring in het vindbaar maken van websites bij zoekmachines zoals Google. Hoe kijkt een zoekmachine naar uw website? Wat zijn belangrijke aspecten en technieken om uw website zo goed mogelijk te laten indexeren door de zoekmachines? Wij maken uw website vindbaar.

Veel van onze klanten adverteren online. Wij beheren de Google Adwords accounts van veel van onze klanten. Hoe bereik je zoveel mogelijk bezoekers tegen zo laag mogelijke kosten?

Wij nemen u deze zorg uit handen.

E-marketing

TSA Group Delft bv - E-Marketing en CRM specialist

Met onze mailingmodule kunnen onze klanten mailings versturen. Daarbij nemen wij u de administratieve en technische kant van uw e-marketingactiviteiten uit handen. Uw klanten kunnen zich voor uw nieuwsbrief in- en uitschrijven. Bovendien houdt de module voor u bij wie de mailing leest en wie op welke hyperlink klikt.

De mailingmodule kan eenvoudig aan externe systemen gekoppeld worden, zoals uw website of uw CRM-systeem.