Nieuws

TSA Verkiezingen bv lanceert verkiezinginbeeld.nl

Zodra de verkiezingsdag achter de rug is volgt het bekend maken van de uitslag. Uiteraard wilt u graag gemakkelijk en overzichtelijk de uitslag bekend maken, zodat een ieder kan bekijken hoe de stemming is verlopen in de gemeente. Om dit mogelijk te maken is Verkiezinginbeeld.nl ontwikkeld, de interactieve grafieken module van TSA Verkiezingen bv. Via deze module kunnen de gemeenten eenvoudig de uitslag openbaar beschikbaar stellen via een voor de gemeente specifieke weblink!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via verkiezingen@tsagroup.nl of 015 251 61 41.

Verkiezingskalender

Voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 heeft TSA Group Delft een verkiezingskalender ontworpen. Deze kalender wordt aangeboden aan alle Nederlandse gemeenten (ook als u geen gebruik maakt van Elektor) en biedt een overzicht van de taken en werkzaamheden tijdens de voorbereiding van de verkiezing.

Is uw verkiezingsteam geïnteresseerd in deze op A2 bedrukte kalender? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, om deze geheel kosteloos toegestuurd te krijgen.

U kunt contact met ons opnemen via verkiezingen@tsagroup.nl of 015 251 61 41.


Verkiezingssoftware gemeente Amsterdam operationeel

Eind augustus is het verkiezingsondersteunend softwarepakket Elektor door TSA Group Delft bv aan de gemeente Amsterdam opgeleverd.

Het betreft hier een speciale versie van Elektor met ondersteuning voor de stadsdeelcommissie verkiezingen

Amsterdam heeft een overeenkomst voor drie jaar afgesloten.


TSA verwelkomt 5 nieuwe skischolen

Het door TSA Group Delft bv ontwikkelde online boekingssysteem Skibook heeft er met de start van het nieuwe seizoen weer 5 nieuwe skischolen als gebruikers bij.

Het betreft hier Ego Indoorski Bergen op Zoom, Indoor Ski Assen, Indoor Ski Veenendaal, Snowise Sports Deurningen en SKIFUN Amersfoort.

Voor een totaaloverzicht van de skischolen kunt u terecht op de website van Skibook.


TSA sluit nieuwe huurovereenkomst met Vastint Netherlands

TSA Group Delft heeft overeenkomst bereikt met Vastint Netherlands over een langjarige huurovereenkomst voor de kantoorruimte gevestigd in het Whitepark, Poortweg 4E te Delft.

Dankzij deze overeenkomst is de kantoorruimte van TSA bijna verdubbeld.


Nieuwe overeenkomst met Schiphol Group

Recent is door de directie van TSA Group Delft bv met de Afdeling Inkoop van Schiphol Group een nieuwe overeenkomst afgesloten ter versterking van de reeds langdurige samenwerking.

TSA Group Delft bv is al ruim 25 jaar leverancier van diverse software systemen van Schiphol. Ook de besturing en monitoring van de passagiersstromen wordt gerealiseerd door software van TSA Group Delft bv. Ons softwarepakket WDA (WisselDeurenApplicatie) verzorgt deze monitoring 24x7 voor Schiphol. Wist u dat met behulp van deze software van TSA de passagiersstromen en looproutes van ongeveer de helft van alle vluchten op Schiphol specifiek bestuurd en gemonitord worden om de grens en veiligheid van de terminal te bewaken? Zie tsagroup.nl/cases voor meer informatie.

Afgelopen jaar werd Schiphol Group 100 jaar! In datzelfde jaar boekte Schiphol een stijging van bijna 10% meer passagiers dan een jaar eerder. Deze week zijn de jaarcijfers bekend gemaakt, waarbij de overduidelijke groei van het aantal vluchten, passagiers en bagage zichtbaar is.


Nieuw e-learning platform online

Onlangs is ons nieuwe e-learning platform online gebracht. Via dit platform zal een groot aantal gemeenten in Nederland de stembureauleden voor de komende Tweede Kamerverkiezing kunnen instrueren. Speciaal voor dit platform én de inzet bij deze gemeenten, is de website www.stembureautraining.nl ontwikkeld.

Het platform biedt een aantrekkelijke en uitgebreide e-learning module die volledig naar de eigen wensen en eisen van de gemeenten kan worden ingericht.


Persoonlijk record Ted-Jan Bloemen

Op donderdag 20 oktober heeft lange baan schaatser Ted-Jan Bloemen zijn persoonlijke record op de 5000m aangescherpt. Hiermee heeft Ted-Jan bij de eerste officiële wedstrijd gelijk laten zien dat hij er weer helemaal klaar voor is. Het nieuwe seizoen is meteen goed gestart!

Samen met zijn ploeggenoten Jordan Belchos en Ben Donnelly laten ze zien dat het Canadese team klaar is om de aanval te openen tijdens de komende wedstrijden. Van 9 tot en met 11 december 2016 zal Ted-Jan met de rest van zijn ploeg in het vernieuwde Thialf strijden om de winst.

Wij zijn er klaar voor!


TSA Group Delft bv verwelkomt alle nieuwe gemeenten als gebruikers van Elektor

Een groot aantal gemeenten, waaronder Almelo, Alkmaar, Bergen op Zoom, De Bilt, Kampen, Maassluis, Noordwijk, Noordwijkerhout, Soest, Waalwijk, Waddinxveen en Zoetermeer, heeft besloten de komende jaren gebruik te maken van het verkiezingsondersteunende softwarepakket Elektor.

Het gebruiksvriendelijke karakter en de recente nieuwe uitbreidingen, in combinatie met de gunstige marktpositionering, hebben veel gemeenten doen besluiten Elektor in te zetten als nieuw verkiezingsondersteunend softwarepakket. De komende jaren worden nog meer slimme en gebruiksvriendelijke functionaliteiten aan Elektor toegevoegd. Hierdoor zullen de gemeenten gemakkelijker de verkiezingen kunnen organiseren, waarbij de inzet van online tools verder zal worden uitgebreid. De toegankelijke Elektor Helpdesk is intussen versterkt, waardoor de ondersteuning voor alle gemeenten gewaarborgd blijft.

TSA Group Delft bv verwelkomt alle nieuwe gemeenten als gebruikers van Elektor en wenst eenieder de komende jaren veel succes bij het organiseren van de verkiezingen.


Meerjarige sponsoringovereenkomst met ADO Den Haag

Onlangs heeft TSA een meerjarige sponsorovereenkomst gesloten met ADO Den Haag.

Tijdens de wedstrijden van ADO Den Haag in het Kyocera Stadion zullen diverse reclame uitingen van TSA zichtbaar zijn.

TSA Group Delft bv en ADO Den Haag zien een succesvolle samenwerking tegemoet.


Voor meer informatie, zie: http://adodenhaag.nl/nieuws


Gezocht: Nieuwe collega's!

Door de sterke groei van het aantal opdrachtgevers is TSA Group Delft bv op zoek naar enthousiaste software ontwikkelaars.

Ben jij die persoon die zich vast kan bijten in de business case van de klant, de oplossing al bedacht heeft voordat de klant uitgesproken is en graag in een gezellig team van enthousiaste software ontwikkelaars werkzaam bent? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Zie onze vacature pagina voor meer informatie