Nieuws

Schiphol: Het Load Management Systeem

Inzicht in aantallen passagiers, vracht en post van alle vluchten die van en naar Schiphol gaan zijn essentiële gegevens voor een luchthaven. Deze gegevens worden veelal vanuit verschillende databronnen aangeleverd. Het is van belang deze datastromen goed te kanaliseren en de datakwaliteit te bewaken. TSA ontwikkelde enkele jaren geleden hiervoor in opdracht van Schiphol het Load Management Systeem.

De verwerking van specifiek de IATA informatiestroom wordt ook al ruim 20 jaar door software van TSA afgehandeld. Deze functionaliteit is onlangs volledig opnieuw ontwikkeld en nu geïntegreerd in het Load Management Systeem. Het eindresultaat is een moderne, flexibelere en veel gebruiksvriendelijkere oplossing met een veel intelligentere verwerking.

Na een intensieve periode van testen wordt de nieuwe module in februari 2019 in gebruik genomen waarmee voor Schiphol deze informatieverwerking nog efficiënter en beter verloopt.


TSA Group Delft bv lanceert App voor Dosign Students

Dosign Students is hét detacheringsbureau voor TU-studenten en technische bedrijven. Opgericht vanuit het idee dat studenten en bedrijven het beste in elkaar naar boven halen, worden aankomend ingenieurs ingezet op technische projecten in heel Nederland.

Voor Dosign Students heeft TSA een App ontwikkeld waarmee studenten worden geïnformeerd over relevante technische bijbanen, gericht nieuws en belangrijke events voor (aankomend) ingenieurs. De App is zowel beschikbaar voor iOS en Android.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor de realisatie van mobile Apps contact op met TSA Group Delft bv.


E-learning platform van TSA Group Delft bv

Het online e-learning platform dat door TSA is ontwikkeld is ook dit jaar weer door TSA Verkiezingen bv ingezet om vele gemeenten te ondersteunen bij het kunnen bieden van een online training voor stembureauleden voor de verkiezingen in 2019. De gemeenten gebruiken de e-learning nu voor de derde opeenvolgende verkiezingsperiode en ook dit jaar zijn er weer nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden toegevoegd om de e-learning nog aantrekkelijker en interessanter te maken. Inmiddels zijn de afgelopen periode meer dan 15.000 stemburealeden opgeleid!

De module is overigens volledig naar eigen wens in te richten en kan daarom ook gebruikt worden voor andere doeleinden dan de stembureautraining. Bent u op zoek naar de mogelijkheid voor het bieden van een online e-learning? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren wat het platform van TSA u kan bieden, of kijk eens op www.stembureautraining.nl.


Nieuwe SkiBook App

Voor alle cursisten van indoorskibanen die gebruik maken van het online reserveringssysteem SkiBook, is nu de door TSA ontwikkelde SkiBook App beschikbaar. Hiermee kan men eenvoudig lessen boeken of annuleren. De App is zowel beschikbaar voor iOS als Android en kan ook specifiek voor een indoorskibaan beschikbaar worden gemaakt met een eigen huisstijl om zo nog meer binding te krijgen met de cursisten.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor de realisatie van mobile Apps contact op met TSA Group Delft bv.


TSA Verkiezingen bv lanceert verkiezinginbeeld.nl

Zodra de verkiezingsdag achter de rug is volgt het bekend maken van de uitslag. Uiteraard wilt u graag gemakkelijk en overzichtelijk de uitslag bekend maken, zodat een ieder kan bekijken hoe de stemming is verlopen in de gemeente. Om dit mogelijk te maken is Verkiezinginbeeld.nl ontwikkeld, de interactieve grafieken module van TSA Verkiezingen bv. Via deze module kunnen de gemeenten eenvoudig de uitslag openbaar beschikbaar stellen via een voor de gemeente specifieke weblink!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via verkiezingen@tsagroup.nl of 015 251 61 41.


Verkiezingssoftware gemeente Amsterdam operationeel

Eind augustus is het verkiezingsondersteunend softwarepakket Elektor door TSA Group Delft bv aan de gemeente Amsterdam opgeleverd.

Het betreft hier een speciale versie van Elektor met ondersteuning voor de stadsdeelcommissie verkiezingen

Amsterdam heeft een overeenkomst voor drie jaar afgesloten.


TSA verwelkomt 5 nieuwe skischolen

Het door TSA Group Delft bv ontwikkelde online boekingssysteem Skibook heeft er met de start van het nieuwe seizoen weer 5 nieuwe skischolen als gebruikers bij.

Het betreft hier Ego Indoorski Bergen op Zoom, Indoor Ski Assen, Indoor Ski Veenendaal, Snowise Sports Deurningen en SKIFUN Amersfoort.

Voor een totaaloverzicht van de skischolen kunt u terecht op de website van Skibook.


TSA sluit nieuwe huurovereenkomst met Vastint Netherlands

TSA Group Delft heeft overeenkomst bereikt met Vastint Netherlands over een langjarige huurovereenkomst voor de kantoorruimte gevestigd in het Whitepark, Poortweg 4E te Delft.

Dankzij deze overeenkomst is de kantoorruimte van TSA bijna verdubbeld.


Nieuwe overeenkomst met Schiphol Group

Recent is door de directie van TSA Group Delft bv met de Afdeling Inkoop van Schiphol Group een nieuwe overeenkomst afgesloten ter versterking van de reeds langdurige samenwerking.

TSA Group Delft bv is al ruim 25 jaar leverancier van diverse software systemen van Schiphol. Ook de besturing en monitoring van de passagiersstromen wordt gerealiseerd door software van TSA Group Delft bv. Ons softwarepakket WDA (WisselDeurenApplicatie) verzorgt deze monitoring 24x7 voor Schiphol. Wist u dat met behulp van deze software van TSA de passagiersstromen en looproutes van ongeveer de helft van alle vluchten op Schiphol specifiek bestuurd en gemonitord worden om de grens en veiligheid van de terminal te bewaken? Zie tsagroup.nl/cases voor meer informatie.

Afgelopen jaar werd Schiphol Group 100 jaar! In datzelfde jaar boekte Schiphol een stijging van bijna 10% meer passagiers dan een jaar eerder. Deze week zijn de jaarcijfers bekend gemaakt, waarbij de overduidelijke groei van het aantal vluchten, passagiers en bagage zichtbaar is.


Nieuw e-learning platform online

Onlangs is ons nieuwe e-learning platform online gebracht. Via dit platform zal een groot aantal gemeenten in Nederland de stembureauleden voor de komende Tweede Kamerverkiezing kunnen instrueren. Speciaal voor dit platform én de inzet bij deze gemeenten, is de website www.stembureautraining.nl ontwikkeld.

Het platform biedt een aantrekkelijke en uitgebreide e-learning module die volledig naar de eigen wensen en eisen van de gemeenten kan worden ingericht.


Persoonlijk record Ted-Jan Bloemen

Op donderdag 20 oktober heeft lange baan schaatser Ted-Jan Bloemen zijn persoonlijke record op de 5000m aangescherpt. Hiermee heeft Ted-Jan bij de eerste officiële wedstrijd gelijk laten zien dat hij er weer helemaal klaar voor is. Het nieuwe seizoen is meteen goed gestart!

Samen met zijn ploeggenoten Jordan Belchos en Ben Donnelly laten ze zien dat het Canadese team klaar is om de aanval te openen tijdens de komende wedstrijden. Van 9 tot en met 11 december 2016 zal Ted-Jan met de rest van zijn ploeg in het vernieuwde Thialf strijden om de winst.

Wij zijn er klaar voor!


TSA Group Delft bv verwelkomt alle nieuwe gemeenten als gebruikers van Elektor

Een groot aantal gemeenten, waaronder Almelo, Alkmaar, Bergen op Zoom, De Bilt, Kampen, Maassluis, Noordwijk, Noordwijkerhout, Soest, Waalwijk, Waddinxveen en Zoetermeer, heeft besloten de komende jaren gebruik te maken van het verkiezingsondersteunende softwarepakket Elektor.

Het gebruiksvriendelijke karakter en de recente nieuwe uitbreidingen, in combinatie met de gunstige marktpositionering, hebben veel gemeenten doen besluiten Elektor in te zetten als nieuw verkiezingsondersteunend softwarepakket. De komende jaren worden nog meer slimme en gebruiksvriendelijke functionaliteiten aan Elektor toegevoegd. Hierdoor zullen de gemeenten gemakkelijker de verkiezingen kunnen organiseren, waarbij de inzet van online tools verder zal worden uitgebreid. De toegankelijke Elektor Helpdesk is intussen versterkt, waardoor de ondersteuning voor alle gemeenten gewaarborgd blijft.

TSA Group Delft bv verwelkomt alle nieuwe gemeenten als gebruikers van Elektor en wenst eenieder de komende jaren veel succes bij het organiseren van de verkiezingen.


Meerjarige sponsoringovereenkomst met ADO Den Haag

Onlangs heeft TSA een meerjarige sponsorovereenkomst gesloten met ADO Den Haag.

Tijdens de wedstrijden van ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion zullen diverse reclame uitingen van TSA zichtbaar zijn.

TSA Group Delft bv en ADO Den Haag zien een succesvolle samenwerking tegemoet.


Voor meer informatie, zie: https://adodenhaag.nl/nieuws


Gezocht: Nieuwe collega's!

Door de sterke groei van het aantal opdrachtgevers is TSA Group Delft bv op zoek naar enthousiaste software ontwikkelaars.

Ben jij die persoon die zich vast kan bijten in de business case van de klant, de oplossing al bedacht heeft voordat de klant uitgesproken is en graag in een gezellig team van enthousiaste software ontwikkelaars werkzaam bent? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Zie onze vacature pagina voor meer informatie