TSA Group Delft bv - Dé ICT-Specialisten
Maatwerksoftware, apps en online toepassingen
Stats

Nieuws

Volg hier het laatste nieuws van TSA Group Delft bv. Blijf op de hoogte van nieuwe projecten, cases en diensten. Lees meer over de laatste innovaties en ontwikkelingen binnen onze uitgebreide expertises.

TSA Group Delft bv

sluit zich aan bij MyBit Group
TSA Group Delft bv - MyBit Group

TSA Group Delft heeft zich per 21 november aangesloten bij de MyBit Group.

Over de MyBit Group

De MyBit Group is specialist in Custom Software Development. Bijzonder daarbij is de 'stack-agnostisch' aanpak van softwareontwikkeling: met de MyBit Group zijn we niet beperkt tot gebruik van enkele specifieke technieken. De verschillende bedrijven van de MyBit Group zijn stuk voor stuk uitblinkers in uiteenlopende technische stacks.

Hierdoor bezit de MyBit Group op het hoogste kwaliteitsniveau een breed scala aan specifieke vakbekwaamheid. Het geheel zorgt dat de MyBit Group opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector met een breed pallet van technieken en kennis kan bedienen. Bovendien zorgt de MyBit Group met met ruim 200+ medewerkers dat de continuïteit in de dienstverlening altijd is geborgd.

Nieuwe fase

Gabor Bos en Leon Kerkstra blijven leiding geven aan verdere uitbouw van TSA Group Delft en integratie van TSA binnen de MyBit Group. De directie van TSA is enthousiast over aansluiting bij de MyBit Group: "Een prachtige nieuwe fase breekt aan voor TSA. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Wij blijven vanuit Delft de beste software oplossingen ontwikkelen en kunnen onze opdrachtgevers vanuit de MyBit Group een nog uitgebreider aanbod van diensten en specialisaties bieden."

TSA Group Delft bv

- ISO 27001 certificering behaald
TSA Group Delft bv - logo ISO 27001 certificering

Met gepaste trots kunnen wij vermelden dat per 27 februari 2023 zowel TSA Group Delft bv als TSA Verkiezingen bv ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Met deze certificering bewijzen wij dat we voldoen aan de in de norm gestelde strenge eisen rondom informatiebeveiliging.

TSA Verkiezingen bv

- complete stembureau-informatie
TSA Group Delft bv - screenshot 2021 verkiezinginbeeld.nl

Met verkiezinginbeeld.nl kan uw gemeente op kaartniveau aan de inwoners laten zien op welk stembureau het druk is. Het geeft tevens informatie over locatie, openingstijden, toegankelijkheid en mobiliteit van de stembureaus.

Zodra de verkiezingsdag achter de rug is volgt de uitslag die met verkiezinginbeeld.nl gemakkelijk en overzichtelijk bekend kan worden gemaakt. Via de interactieve grafieken module kunnen de gemeenten eenvoudig de uitslag openbaar beschikbaar stellen via een voor de gemeente specifieke weblink!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via verkiezingen@tsagroup.nl of 015 251 61 41.

Dosign Freelance

- TSA Group Delft bv lanceert App
TSA Group Delft bv - screenshot Dosign Freelance App

Om freelancers binnen de techniek van dienst te kunnen zijn heeft TSA voor Dosign Freelance een app ontwikkeld. Met de Dosign Freelance app blijf jij als zelfstandige binnen de techniek altijd op de hoogte van nieuwe klussen en opdrachten. Op basis van jouw expertise als freelancer biedt Dosign Freelance projecten aan in een breed spectrum van de techniek. Denk hierbij aan Bouw en installatie, Marinebouw, Scheepsbouw, Staalbouw, Energy, Infra en process industry.

De App is zowel beschikbaar voor iOS en Android.

Logo App Store Apple Logo Google Play

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor de realisatie van mobile Apps contact op met TSA Group Delft bv.

Schiphol Group

- e-learning voor nieuwe A-pier
TSA Group Delft bv - E-learning logo

Om de luchthaven klaar te maken voor de toekomst en het groeiende aantal passagiers, bouwt Schiphol onder andere een nieuwe pier; de A-pier. Deze nieuwe pier biedt zoveel mogelijk flexibiliteit met betrekking tot het kunnen 'afhandelen' van diverse type vliegtuigen en passagiersstromen.

Het is voor Schiphol van groot belang dat het personeel, dat op de pier betrokken is bij de afhandeling van vluchten, goed en tijdig wordt opgeleid om deze werkzaamheden ook op de A-pier correct te kunnen uitvoeren. Om dit vorm te geven heeft Schiphol aan TSA Group Delft bv gevraagd om een opleiding in de vorm van een e-learning te realiseren.

TSA heeft in samenwerking met Schiphol de leerdoelen van de e-learning vastgesteld en deze vertaald naar een storyboard en de uiteindelijke inhoud van de training. Om de complexe onderwerpen van de e-learning toegankelijker te maken heeft TSA de inhoud voorzien van diverse interactieve afbeeldingen, video's, audiofragmenten en zelfs een virtuele rondleiding door een gatehuis.

Het maken en leveren van e-learnings is de afgelopen jaren voor TSA een succesvolle vorm van dienstverlening geworden. TSA heeft hiervoor een krachtig platform ontwikkeld met vele mogelijkheden op het gebied van huisstijl, inhoud en toetsing. Hierdoor is het platform geschikt voor uiteenlopende opleidingsvragen.

Wilt u weten wat het e-learning platform voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

ESA

- DMPL web applicatie
TSA Group Delft bv - ESA logo van European Space Agency

De internationale ruimtevaartorganisatie ESA (European Space Agency) is volledig toegewijd aan het ontdekken van de ruimte. Voor elk ruimtevaartproject stelt ESA vanuit haar rol als opdrachtgever een gedetailleerd eisenpakket op waar vervolgens een groot aantal fabrikanten van ruimtevaartuigen en hun onderaannemers aan werken.

Bij het maken van ruimtevaartuigen en satellieten is het van groot belang dat alle toegepaste materialen, mechanische onderdelen en processen worden geregistreerd volgens ruimtevaartstandaard ECSS-Q-ST-70C. Om de registratie en het beoordelen van de verschillende lijsten te vergemakkelijken heeft TSA Group Delft bv enkele jaren geleden in opdracht van ESA de DMPL Tool (Declared Materials, Mechanical parts and Processes List Tool) ontwikkeld. Deze database tool is inmiddels uitgegroeid tot de wereldwijde standaard.

Recentelijk heeft ESA een nieuwe opdracht verstrekt aan TSA om de desktop applicatie uit te breiden en een web applicatie te ontwikkelen, zodat het systeem platformonafhankelijk gebruikt kan worden.

Deze activiteiten zijn onderdeel van een programma van, en worden gefinancierd door, het Europees Ruimteagentschap ESA.

LUMC

- PatientCoach App
TSA Group Delft bv - LUMC logo PatientCoach App

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) is een innovatief zelfmanagement programma voor patiënten met Astma, COPD, hoge bloeddruk en suikerziekte opgestart. Het programma bestaat op dit moment uit een web portal en een App voor zowel iOS als Android. Met dank aan het programma kunnen patiënten thuis hun gezondheid verbeteren.

Het LUMC heeft TSA gevraagd om te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van de App. De ondersteuning bestaat uit het bieden van advies en het implementeren van Push notificaties in de app. Met deze nieuwe functionaliteit kan de patiënt onder andere geïnformeerd worden in geval hij nog taken in de App moet afhandelen.

Giverbo

- klantportaal App
TSA Group Delft bv - Giverbo logo

Giverbo is een leverancier van materialen voor de Weg- en Waterbouw. Giverbo heeft TSA ingeschakeld voor het ontwikkelen van zowel een iOS als Android App. Met behulp van deze App kunnen de uitvoerders van de klanten van Giverbo projecten inzien en bestelde producten afroepen. Door het afroepen van producten verder te automatiseren wordt het proces nog efficiënter en heeft de klant direct inzicht in de status van zijn totale project bestelling.

Schiphol Group

- het Load Management Systeem
TSA Group Delft bv - Bagageband - Schiphol Load Management Systeem

Inzicht in aantallen passagiers, vracht en post van alle vluchten die van en naar Schiphol gaan zijn essentiële gegevens voor een luchthaven. Deze gegevens worden veelal vanuit verschillende databronnen aangeleverd. Het is van belang deze datastromen goed te kanaliseren en de datakwaliteit te bewaken. TSA ontwikkelde enkele jaren geleden hiervoor in opdracht van Schiphol het Load Management Systeem.

De verwerking van specifiek de IATA informatiestroom wordt ook al ruim 20 jaar door software van TSA afgehandeld. Deze functionaliteit is onlangs volledig opnieuw ontwikkeld en nu geïntegreerd in het Load Management Systeem. Het eindresultaat is een moderne, flexibelere en veel gebruiksvriendelijkere oplossing met een veel intelligentere verwerking.

Na een intensieve periode van testen wordt de nieuwe module in februari 2019 in gebruik genomen waarmee voor Schiphol deze informatieverwerking nog efficiënter en beter verloopt.

Dosign Students

- TSA Group Delft bv lanceert App
TSA Group Delft bv - screenshot Dosign Students App

Dosign Students is hét detacheringsbureau voor TU-studenten en technische bedrijven. Opgericht vanuit het idee dat studenten en bedrijven het beste in elkaar naar boven halen, worden aankomend ingenieurs ingezet op technische projecten in heel Nederland.

Voor Dosign Students heeft TSA een App ontwikkeld waarmee studenten worden geïnformeerd over relevante technische bijbanen, gericht nieuws en belangrijke events voor (aankomend) ingenieurs. De App is zowel beschikbaar voor iOS en Android.

Logo App Store Apple Logo Google Play

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor de realisatie van mobile Apps contact op met TSA Group Delft bv.

E-learning

- online instructie platform van TSA Group Delft bv
TSA Group Delft bv - E-learning logo

Het online e-learning platform dat door TSA is ontwikkeld is ook dit jaar weer door TSA Verkiezingen bv ingezet om vele gemeenten te ondersteunen bij het kunnen bieden van een online training voor stembureauleden voor de verkiezingen in 2019. De gemeenten gebruiken de e-learning nu voor de derde opeenvolgende verkiezingsperiode en ook dit jaar zijn er weer nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden toegevoegd om de e-learning nog aantrekkelijker en interessanter te maken. Inmiddels zijn de afgelopen periode meer dan 15.000 stemburealeden opgeleid!

De module is overigens volledig naar eigen wens in te richten en kan daarom ook gebruikt worden voor andere doeleinden dan de stembureautraining.

Bent u op zoek naar de mogelijkheid voor het bieden van een online e-learning? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren wat het platform van TSA u kan bieden, of kijk eens op www.stembureautraining.nl.

SkiBook

- nieuwe app
TSA Group Delft bv - SkiBook App screenshots

Voor alle cursisten van indoorskibanen die gebruik maken van het online reserveringssysteem SkiBook, is nu de door TSA ontwikkelde SkiBook App beschikbaar. Hiermee kan men eenvoudig lessen boeken of annuleren. De App is zowel beschikbaar voor iOS als Android en kan ook specifiek voor een indoorskibaan beschikbaar worden gemaakt met een eigen huisstijl om zo nog meer binding te krijgen met de cursisten.

Logo App Store Apple Logo Google Play

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor de realisatie van mobile Apps contact op met TSA Group Delft bv.

TSA Verkiezingen bv

- lanceert verkiezinginbeeld.nl
TSA Group Delft bv - screenshot verkiezinginbeeld.nl

Zodra de verkiezingsdag achter de rug is volgt het bekend maken van de uitslag. Uiteraard wilt u graag gemakkelijk en overzichtelijk de uitslag bekend maken, zodat eenieder kan bekijken hoe de stemming is verlopen in de gemeente. Om dit mogelijk te maken is Verkiezinginbeeld.nl ontwikkeld, de interactieve grafieken module van TSA Verkiezingen bv. Via deze module kunnen de gemeenten eenvoudig de uitslag openbaar beschikbaar stellen via een voor de gemeente specifieke weblink!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via verkiezingen@tsagroup.nl of 015 251 61 41.

Elektor

- verkiezingssoftware gemeente Amsterdam operationeel
TSA Group Delft bv - Logo Gemeente Amsterdam

Eind augustus is het verkiezingsondersteunend softwarepakket Elektor door TSA Group Delft bv aan de gemeente Amsterdam opgeleverd.

Het betreft hier een speciale versie van Elektor met ondersteuning voor de stadsdeelcommissie verkiezingen.

Amsterdam heeft een overeenkomst voor drie jaar afgesloten.

SkiBook

- TSA verwelkomt 5 nieuwe skischolen
TSA Group Delft bv - SkiBook logo

Het door TSA Group Delft bv ontwikkelde online boekingssysteem Skibook heeft er met de start van het nieuwe seizoen weer 5 nieuwe skischolen als gebruikers bij.

Het betreft hier Ego Indoorski Bergen op Zoom, Indoor Ski Assen, Indoor Ski Veenendaal, Snowise Sports Deurningen en SKIFUN Amersfoort.

Voor een totaaloverzicht van de skischolen kunt u terecht op de website van SkiBook.

Schiphol Group

- nieuwe overeenkomst
TSA Group Delft bv - Schiphol Amsterdam Airport

Recent is door de directie van TSA Group Delft bv met de Afdeling Inkoop van Schiphol Group een nieuwe overeenkomst afgesloten ter versterking van de reeds langdurige samenwerking.

TSA Group Delft bv is al ruim 25 jaar leverancier van diverse software systemen van Schiphol. Ook de besturing en monitoring van de passagiersstromen wordt gerealiseerd door software van TSA Group Delft bv. Ons softwarepakket WDA (WisselDeurenApplicatie) verzorgt deze monitoring 24x7 voor Schiphol. Wist u dat met behulp van deze software van TSA de passagiersstromen en looproutes van ongeveer de helft van alle vluchten op Schiphol specifiek bestuurd en gemonitord worden om de grens en veiligheid van de terminal te bewaken? Zie tsagroup.nl/cases voor meer informatie.

Afgelopen jaar werd Schiphol Group 100 jaar! In datzelfde jaar boekte Schiphol een stijging van bijna 10% meer passagiers dan een jaar eerder. Deze week zijn de jaarcijfers bekend gemaakt, waarbij de overduidelijke groei van het aantal vluchten, passagiers en bagage zichtbaar is.