Web & Mobile

Wij ontwikkelen websites, mobiele applicaties en andere web-gerelateerde toepassingen met behulp van Java, PHP, Javascript frameworks en MySQL. We helpen u met SEO, e-marketing en Apps. U krijgt van ons moderne oplossingen waar u iets aan heeft.

Onze mobiele applicaties en onze webgerelateerde toepassingen kenmerken zich door optimale performance en usability. De combinatie van onze professionele vormgeving en ons degelijke programmeerwerk resulteert in unieke oplossingen.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden: neem contact op met onze afdeling solutions, per telefoon 015 - 262 49 55 of per e-mail solutions@tsagroup.nl.

e-learning

Het online e-learning platform is bedoeld om gebruikers de mogelijkheid te bieden tot het zelf samenstellen van een instructie of cursus. Deze kunt u vervolgens online aanbieden aan uw werknemers, collega’s of andere deelnemers.

Via de aangeboden e-learning kan men de door u aangeboden de stof doorlopen, kennis opdoen, deze vervolgens toetsen en de voortgang inzien en bijhouden.

In het e-learning platform is het mogelijk om de teksten, vragen met antwoorden, begeleidende afbeeldingen, uw logo en algemene kleurinstellingen aan te passen. Hierdoor kunt u zorgen dat de e-learning voldoet aan de wijze waarop u in uw bedrijf of organisatie werkt.

Bekijk hier de website www.elearning4all.nl


SkiBook

Online toepassing voor het inplannen van ski- en snowboardlessen voor zowel cursisten als leraren. De lessen kunnen meteen via de bekende online betalingssystemen worden afgerekend. Het systeem wordt inmiddels bij diverse skischolen ingezet. Grote voordelen zijn, naast de besparing op administratieve werkzaamheden, de flexibiliteit en de efficiëntere inplanning van de lesuren.

TSA Group Delft bv heeft de volledige ontwikkeling van het systeem gerealiseerd en de vormgeving van de website verzorgd. De website is responsive zodat de gebruikers zowel met vaste als mobiele apparaten gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot het boekingssysteem en CMS. De toepassing maakt tevens gebruik van onze betaalmodule.

Bekijk hier de website www.skibook.nl


Intertraining

Voor Intertraining werd een responsive website gerealiseerd die kan worden onderhouden met een gebruiksvriendelijk CMS. De website biedt de mogelijkheid trainingen aan te bieden, online hiervoor in te laten schrijven en ge ïnteresseerden uit te nodigen via de door TSA ontwikkelde mailingmodule.

Intertraining is sinds 1990 op de markt als expertisebureau op het gebied van brandveiligheid en bedrijfshulpverlening (BHV).
Brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening zijn specialistische gebieden, waarbij een brede kennis van het vakgebied vereist is. Intertraining denkt met de klant mee en kan bij brandveiligheidsvraagstukken ondersteuning bieden. Indien men dit wenst kan ook het gehele (brandveiligheid) pakket voor de klant worden opgestart, uitgevoerd en/of begeleid. De klant heeft slechts één aanspreekpunt en dat bevordert de duidelijkheid en snelheid van handelen. Intertraining levert maatwerk!

Bekijk hier de website www.intertraining.nl


Starr Trading

Starr is een snel groeiend bedrijf waar steeds meer verkoopprojecten tegelijkertijd actief zijn. Om
goed overzicht te houden over de status van projecten ontstond de behoefte  aan een nieuw
systeem waarin meerdere projecten kunnen worden beheerd.

Bestaande  softwarepakketten bleken niet voldoende aan te sluiten bij de behoefte van Starr,
waardoor het noodzakelijk werd een nieuw systeem te ontwikkelen.

Met TSA Group Delft bv is ervoor gekozen om een web-based omgeving te ontwerpen waarin op basis van project- en kavelregistratie inventarispakketten verkocht worden. Deze nieuwe omgeving (projects) moet het werk voor de verschillende afdelingen eenvoudiger en overzichtelijker maken.


Automatische opwaardering van prepaid tegoed voor Vodafone Duitsland

Alphacomm verzorgt onder andere de prepaid apps en opwaarderingssystemen voor Vodafone Duitsland en kwam met het verzoek aan TSA Group Delft bv om een toepassing te ontwikkelen die opwaarderen via automatisch incasso mogelijk maakt.

Wanneer de klant zich via de Vodafone website of app aanmeldt, wordt verzocht een eerste bedrag online over te maken via de betaalmodule. Na ontvangst van dit bedrag wordt door ons systeem een machtiging gegenereerd zodat Vodafone voortaan automatisch een bedrag kan afschrijven wanneer het beltegoed onder een bepaalde waarde komt. Het initiële bedrag wordt meteen weer als opwaardering van het prepaid tegoed aan de Vodafone klant vergoed.


Betaalmodule

Wij koppelen onze betaalmodule snel en zonder ingewikkelde aanpassingen aan de websites van onze klanten. Dankzij deze betaalmodule kunnen zij op eenvoudige wijze een webwinkel openen. U handelt uw betalingen eenvoudig en efficiënt binnen een beveiligde omgeving af.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.payservice.nl.


SEO en Google Adwords

Een website die vindbaar is levert meer bezoekers op en daarmee vergroot u uw business. Wij hebben veel ervaring in het vindbaar maken van websites bij zoekmachines zoals Google. Hoe kijkt een zoekmachine naar uw website? Wat zijn belangrijke aspecten en technieken om uw website zo goed mogelijk te laten indexeren door de zoekmachines? Wij maken uw website vindbaar.

Veel van onze klanten adverteren online. Wij beheren de Google Adwords accounts van veel van onze klanten. Hoe bereik je zoveel mogelijk bezoekers tegen zo laag mogelijke kosten?

Wij nemen u deze zorg uit handen.


E-marketing

Met onze mailingmodule kunnen onze klanten mailings versturen. Daarbij nemen wij u de administratieve en technische kant van uw e-marketingactiviteiten uit handen. Uw klanten kunnen zich voor uw nieuwsbrief in- en uitschrijven. Bovendien houdt de module voor u bij wie de mailing leest en wie op welke hyperlink klikt.

De mailingmodule kan eenvoudig aan externe systemen gekoppeld worden, zoals uw website of uw CRM-systeem.