Maatwerk software

Onze software kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets dat diverse multinationals hun systemen en software bij TSA hebben laten ontwerpen en realiseren. Als standaardoplossingen niet voldoen, ontwikkelt TSA voor uw organisatie maatwerkoplossingen die volledig aansluiten op uw specifieke behoeften.

Delphispecialisten.nl

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van Delphi® en Embarcadero® RAD Studio. TSA Group Delft bv is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van Delphi software systemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.delphispecialisten.nl


Standaardpakketten ontwikkeld door TSA

Elektor - verkiezingsondersteunend programma

TSA Group Delft bv neemt verkiezingsonderdeel Sdu Uitgevers over

ICT specialist TSA Group Delft bv heeft de verkiezingsactiviteiten van Sdu Uitgevers overgenomen. Het betreft alle technische en informatieve handelingen die gepaard gaan met gemeentelijke, provinciale, landelijke en Europese verkiezingen. Met de overname vergroot TSA haar dienstenpakket richting overheid. Daarnaast levert TSA softwaretoepassingen voor OR verkiezingen.

De overname is voor TSA een logische stap. Het bedrijf was in de afgelopen vijftien jaar als verkiezingspartner van Sdu al verantwoordelijk voor alle softwarediensten en de daaruit voortvloeiende ondersteuning. Met deze aankoop heeft TSA ook een belangrijke strategische stap gezet.“Omdat we de software nu in eigen beheer verder kunnen ontwikkelen, zijn we beter in staat om flexibel en snel in te spelen op de veranderingen in én de vragen uit de markt. Dat komt de prijs/kwaliteitverhouding ten goede. Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart en de verkiezingen voor het Europees Parlement op 22 mei leek dit ons een uitgelezen moment voor de overname.”, aldus de directie.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.verkiezingsportal.nl


Standaardpakket Torpa

TORPA is de business tool voor de grotere reclame- en media-organisatie. Met het TSA Object Rental and Publicity Advertisement-systeem (TORPA) administreert u reclame-objecten en -producten. Of het gaat om facturatie of het leveren van bepaalde diensten aan klanten: in TORPA beheert u uw relaties, intermediairs, contracten, offertes en alle andere basisgegevens. Met de ingebouwde rapportages heeft u op ieder moment inzicht in de bezetting en de beschikbaarheid van uw huurproducten. Maar ook in verwachte omzet op langlopende contracten. De integratie met Microsoft Excel zorgt voor gebruiksvriendelijke rapportages waar u direct iets aan heeft.

Het systeem kan periodiek zelf facturen sturen, of de benodigde gegevens aan andere financiële systemen aanleveren. TORPA werkt onder andere samen met SAP, Oracle Applications, Exact. Informeer naar de mogelijkheden om op uw systeem aan te sluiten.

CRM In TORPA houdt u op eenvoudige wijze kenmerken van uw relaties en contactpersonen bij. Welke interesses hebben uw relaties? Wanneer hebben klanten voor het laatst iets besteld? En wat was dat? Welke klanten verdienen extra aandacht omdat ze bijvoorbeeld veel zaken met u hebben gedaan?

Met de hulp van TORPA stuurt u automatisch digitale of papieren mailings. In de juiste taal, met de juiste aanhef en met de juiste KIX-codes. TORPA maakt het versturen van mailings weer eenvoudig.

Wij vertellen u graag meer over TORPA. Neemt u contact op voor een nadere toelichting, een demonstratie of de referentie van één van onze bestaande klanten.