Delphi Specialisten

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van Delphi® en Embarcadero® RAD Studio.
TSA Group Delft bv is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van Delphi software systemen. Alle versies vanaf Delphi 3 tot met Delphi 10.3 Rio worden door ons ondersteund. Onze Delphi toepassingen maken gebruik van alle populaire databaseplatformen, zoals Oracle, Microsoft SQL Server, MySQL. Ook voor het gebruik van Delphi toepassingen in combinatie met webservice-architecturen bieden onze ontwikkelaars maatwerk oplossingen.

Als Delphi specialist volgen wij de ontwikkelingen in de markt nauwlettend. TSA Group Delft bv helpt u graag de nieuwste techniek in te zetten om aan de snelle veranderingen te kunnen voldoen. Veel organisaties hebben al jarenlang hetzelfde systeem en dat voldoet prima. Het beheer is vaak lastig omdat de kennis van legacy software systemen verdwijnt. Wij onderhouden en beheren uw systeem van toen met de kennis van nu.

Ook komt het steeds vaker voor dat organisaties kiezen voor outsourcing van hun Delphi applicaties. Ook hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het in beheer nemen en onderhouden van bestaande Delphi toepassingen.

Staat u ook op het punt uw Delphi software ontwikkeling of onderhoud te gaan outsourcen? Neem dan contact met ons op zodat we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.delphispecialisten.nl